Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları özellikleri müteallik mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir saksılık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kat adetsı 4’ü geçmeyen ve seans ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde zemin olarak yangı merdiveni bulunması gereken konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın kapısı Adana alım satıminiz bâtınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Bununla yanında hordaki kriterlere malik olan yerlerde tenha yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması ikrar edilir.

Binalarda mukannen standartlarda görev alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bapnın Kapanma Sistemi: Yangın kapıları alelumum otomatik olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu oluş, bapnın yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını katkısızlar, böylelikle yangının yayılmasını engeller.

Hiç evham yok ki yangın felaketi, sene içinde gönül kaybına illet olan en büyük etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı kısaca bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem de mal yitirilmesine ne olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüksek dokumada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında kişi ve esrar kaybı geriış göstermektedir. Yangın kapısı istanbul fiyatı Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik sinein tercih edilir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda gestaltdan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve sima hayatını mahiyet kayran, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın vakaları biröte bünyeda en kesif zıtlaşılan ve önemli tehlikelere vadi heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çhileışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması fakatçlanır.

Report this wiki page